Sonnenkraft podpora ogrevanju | Cevos sistemi d.o.o.

Sončni kolektorji lahko poleg ogrevanja sanitarne vode predstavljajo tudi učinkovito pomoč za dodatno ogrevanje. Kadar temperatura v prostorih pade pod izbrano vrednostjo nastavitve solarne naprave, se dodatno vklopi ogrevalni kotel, ki deluje kot podpora ogrevanju. Na ta način si lahko zagotovite bistvene prihranke in udoben način vzdrževanja optimalne temperature prostorov.

Solarne rešitve podjetja Sonnenkraft za pripravo tople sanitarne vode in podpore ogrevanju so trenutno najboljše kar najdemo na trgu. Napredne rešitve nudijo visoko učinkovitost in zanesljivo delovanje. Z drugimi besedami so sistemi učinkovitejši in uporabniku zagotavljajo višje prihranke denarja.

ComFort E
COMFORT E sistem je učinkovita in cenovno dostopna rešitev za vsak objekt, ki si želi solarne podpore ogrevanju in priprave tople sanitarne vode. Sistem sestoji iz solarne skupine in modula za svežo vodo. COMFORT E dosega do 30% pokritja potreb po ogrevanju in do 80% pokritja potreb po topli sanitarni vodi.


comfortE
Plus ComFort E
PluS COMFORT E Plus rešitev je kombinacija priprave tople sanitarne vode in podpore ogrevanju objektov s tehnologijo plastnega polnjenja zalogovnikov. Z rešitvijo je mogoče pokriti do 80% potreb po toploti za sanitarno vodo in do 40% potreb po toploti za ogrevanje objekta. Sistem je sestavljen iz modula za polnjenje v plasteh, modula za svežo vodo in modula za krmiljenje ogrevalnega kroga.

PlusComfortE

Kontaktirajte nas: info@cevos.si(04) 256 53 30

Kontaktstopite v kontakt z nami

 

Kontaktni obrazec

Zakaj se odločiti za Cevos sistemi d.o.o.?

  • celostne rešitve na enem mestu,
  • kakovostna izvedba in spoštovanje dogovorov,
  • zastopstvo priznanih blagovnih znamk,
  • sodobne rešitve po meri,
  • konkurenčne cene,
  • pooblaščeni servis naprav.

Več informacij o nas...

Osebna izkaznica podjetja

Cevos sistemi d.o.o.
Goriče 15,
4204 Golnik


Kako do nas