Obvestilo
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Junkers Supraeco SAO-2

Supraeco SAO-2 vam ponuja optimalno rešitev za vaš ogrevalni sistem - tako za ogrevanje vašega doma, kot za pripravo tople sanitrarne vode. Toplotna črpalka je sestavljena iz zunanje in notranje enote, ki sta med sabo povezani z vodno povezavo. Na izbiro so vam 4 različne izvedenke notranjih enot : ACE, stenska notranja enota z intergiranim 9 kW elektro grelcem za podporo ogrevanju ACB, stenska notranja enota z intergiranim mešalnim ventilom za kombinacijo z vašim obstoječim ogrevalnim sistemom - idealno za renoviranje ACM, talno stoječa notranja enota z integriranim 190 l bojlerjem za sanitarno vodo in 9 kW elektro grelcem za podporo ogrevanju - idealna izbira za vašo novogradnjo ACM-solar, talno stoječa notranja enota z integriranim 184 l solarnim bojlerjem za sanitarno vodo in 9 kW elektro grelcem za podporo ogrevanju - za kombinacijo z vašim solarnim sistemom
{gallery}Junkers Supraeco SAO-2:75:57:0:2:jquery_colorbox:GalleriaWhite{/gallery}
Visok izkoristek

Reverzibilne toplotne črpalke zrak-voda Supraeco SAO-2 so dobavljive v različnih nivojih moči od 6 do 14 kW. Odlikuje jih visok COP (do 5,1 po EN14511), saj se s pomočjo inverterske tehnologije avtomatsko prilagajajo trenutnim energetskim potrebam objekta. Toplotne črpalke SUPRAECO SAO-2 dosegajo temperatura dvižnega voda (brez uporabe elektro grelcev) do 62 stopinj Celzija.

Primerna tudi za hlajenje bivalnih prostorov

V vročih poletnih dneh lahko toplotno črpalko uporabite tudi za hlajenje vaših prostorov. Kljub delovanju v režimu hlajenja pa toplotna črpalka še vedno poskrbi za dovolj tople sanitarne vode.

Bogata izbira dodatne opreme

S pomočjo pestre izbire originalne Junkers dodatne opreme (zalogovniki, bojlerji, mešalni ventili, regulatorji,...) lahko toplotno črpalko optimalno prilagodite vašim potrebam.

Enostavna za upravljanje

Vgrajena vremensko vodena regulacijs s pomočjo preglednega 5 zaslona omogoča enostavno upravljanje toplotne črpalke. S pomočjo aplikacije Junkers Home pa je možno toplotno črpalko regulirati tudi preko vašega pametnega telefona ali tablice.

Tiho delovanje

Toplotna črpalka Supraeco SAO-2 deluje izjemno tiho. S svojo funkcijo „Silent mode“ pa lahko na primer ponoči še dodatno znižate nivo hrupa za dodatne 3 dB(A).

JunkersSAO2video

Prospekt kotla:
Za ogled prospekta kotla

Povprašaj nas o tem izdelku:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktirajte nas: info@cevos.si(04) 256 53 30

Kontaktstopite v kontakt z nami

 

Kontaktni obrazec

Zakaj se odločiti za Cevos sistemi d.o.o.?

  • celostne rešitve na enem mestu,
  • kakovostna izvedba in spoštovanje dogovorov,
  • zastopstvo priznanih blagovnih znamk,
  • sodobne rešitve po meri,
  • konkurenčne cene,
  • pooblaščeni servis naprav.

Več informacij o nas...

Osebna izkaznica podjetja

Cevos sistemi d.o.o.
Goriče 15,
4204 Golnik


Kako do nas