Obvestilo
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

KWB Multifire

Veliko območje zmogljivosti od 20 do 120 kW kombinirano z najvišjo fleksibilnostjo kuriv, omogoča uporabo novega KWB Multifire ogrevanja na sekance in pelete vse od velike enodružinske hiše, do obrtnih obratov in vse do manjših daljinskih ogrevalnih omrežij.

Glede čistoče in učinkovitosti pa je ta multitalent, zahvaljujoč tehnologiji cleanEfficiency, v svoji ligi in prihrani tako pri vaši denarnici kot tudi okolju.
{gallery}KWBMultifire:75:57:0:2:jquery_colorbox:GalleriaWhite{/gallery}
Resničen varčevalec prostora

Novi KWB Multifire naredi vtis s svojimi prilagodljivimi različicami postavitve in ga je možno namestiti neposredno v kote ali v posebej nizke prostore.

Nizka poraba električne energije

Inteligentni pogonski motorji, katerih odjem električnega toka je odvisen od obremenitve, zagotavljajo minimalno porabo električne energije. Dodatno pa zagotavlja na veliko dimenzionirana celična zapora najnižje potrebe po moči tudi pri grobih sekancih.

Multitalent za goriva

Zaradi svoje fleksibilnosti pri kurivih in svojega avtomatskega prilagajanja na spreminjajoče se kakovosti kuriv je KWB Multifire pravi talent za vsa področja, ki je poleg sekancev in peletov prav tako najbolje opremljen tudi za kuriva iz poljedelstva.

Visoka učinkovitost

Preizkušeni visoko učinkoviti virbulatorji iz družine izdelkov KWB zagotavljajo optimalno izmenjavo toplote, pri čemer se dosega enakomerno visoka stopnja izkoristka na območju delne in nazivne moči.

Gosenični gorilnik

Novi KWB gosenični gorilnik* je osrčje novega KWB Multifire ogrevalnega sistema na sekance in pelete. Zaradi svoje fleksibilnosti pri kurivih in svojega avtomatskega prilagajanja na spreminjajoče se kakovosti kuriv je KWB gosenični gorilnik* pravi talent za vsa področja, ki je poleg sekancev in peletov prav tako najbolje opremljen tudi za kuriva iz poljedeljstva.

KWB Multifire

Povprašaj nas o tem izdelku:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktirajte nas: info@cevos.si(04) 256 53 30

Kontaktstopite v kontakt z nami

 

Kontaktni obrazec

Zakaj se odločiti za Cevos sistemi d.o.o.?

  • celostne rešitve na enem mestu,
  • kakovostna izvedba in spoštovanje dogovorov,
  • zastopstvo priznanih blagovnih znamk,
  • sodobne rešitve po meri,
  • konkurenčne cene,
  • pooblaščeni servis naprav.

Več informacij o nas...

Osebna izkaznica podjetja

Cevos sistemi d.o.o.
Goriče 15,
4204 Golnik


Kako do nas