Obvestilo
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

KWB Pelletfire Plus

Najnižje emisije, varčnost in najvišja učinkovitost so značilnosti tehnologije cleanEfficiency , ki jo je razvilo podjetje KWB, in je v vsej svoji moči uporabljeno v tem ogrevalnem sistemu. Ogrevalni sistem KWB Pelletfire Plus je visoko tehnološko ogrevanje s tehnologijo, usmerjeno v prihodnost, ki zagotavlja minimalne emisije in istočasno nudi učinkovito ogrevalno moč brez izgub izkoristka in udboja.
{gallery}KWBPelletfire:75:57:0:2:jquery_colorbox:GalleriaWhite{/gallery}
Udobno in čisto

Udobje pri upravljanju ima najvišjo prioriteto. Ne glede ali gre za priročnost pri posodi za pepel, za tiho obratovanje ali intuitivno upravljanje, ki je otročje lahko.

Minimalna poraba električne energije

Nizka poraba elektrike naredi vtis. Za to pa so odgovorni pogonski motorji iz avtomobilske industrije, pri katerih je odjem električnega toka odvisen od obremenitve.

Gosenični gorilnik

Novi KWB gosenični gorilnik* je osrčje novega KWB Multifire ogrevalnega sistema na sekance in pelete. Zaradi svoje fleksibilnosti pri kurivih in svojega avtomatskega prilagajanja na spreminjajoče se kakovosti kuriv je KWB gosenični gorilnik* pravi talent za vsa področja, ki je poleg sekancev in peletov prav tako najbolje opremljen tudi za kuriva iz poljedeljstva.

Profesionalec na področju peletnih goriv

Ogrevalni sistem je resnični multitalent, ki je poleg lesnih peletov najbolje opremljen tudi za pelete iz poljedeljstva. Izbor peletiranih goriv je edinstven.

Pravi varčevalec s prostorom

Kompaktna izgradnja omogoča edinstveno postavitev neposredno v kot prostora, kar privarčuje s prostorom ter ga lahko spravimo v vsako kotlovnico, kar omogoča razstavljivost v module.

Povprašaj nas o tem izdelku:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktirajte nas: info@cevos.si(04) 256 53 30

Kontaktstopite v kontakt z nami

 

Kontaktni obrazec

Zakaj se odločiti za Cevos sistemi d.o.o.?

  • celostne rešitve na enem mestu,
  • kakovostna izvedba in spoštovanje dogovorov,
  • zastopstvo priznanih blagovnih znamk,
  • sodobne rešitve po meri,
  • konkurenčne cene,
  • pooblaščeni servis naprav.

Več informacij o nas...

Osebna izkaznica podjetja

Cevos sistemi d.o.o.
Goriče 15,
4204 Golnik


Kako do nas