Obvestilo
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

KWB Easyfire

Ogrevanje na pelete KWB Easyfire s tehnologijo cleanEfficiency je med najbolje prodajanimi sistemi za ogrevanje s peleti v Evropi in je najčistejše ogrevanje s peleti na svetu. Poraba električne energije je majhna, manjša od porabe običajnega televizorja. Kar pa je najpomembnejše: stroške ogrevanja lahko razpolovite!
{gallery}KWBEasyfire:75:57:0:2:jquery_colorbox:GalleriaWhite{/gallery}
Preprosto delovanje

Z udobno, vozno posodo se lesni pepel v območju zmogljivosti do 12 kW prazni le vsaki dve leti. V kombinaciji s 6-letno KWB garancijo Komfort ste absolutno na varni strani.

Preprost pogonski koncept

Varčni pogonski motorji za transport peletov in pepela učinkujejo na manjšo porabo električnega toka. Velikodušno dimenzionirana celična zapora z dozirnim polžem omogoča varno in učinkovito dovajanje peletov.

Preprosto načrtovanje

S popolnoma integriranim in volumensko reguliranim dvigom temperature povratnega voda, je ogrevanje na pelete moč priključiti na poljuben obstoječi sistem razdeljevanja toplote. Pri običajnih sistemih ogrevanja na pelete je potrebno vgraditi eksterno dvigovanje temeprature povratnega voda, kar pa v primeru KWB Easyfire odpade. S tem prihranite na stroških inštalacije.

96% izkoristek

Vgrajene posebne vzmeti v toplotnem izmenjevalniku skrbijo za optimalno izmenjavo toplote in nizke temperature dimnih plinov.

Čisto ogrevanje

Posebna geometrija ločevalnika prahu s ciklonskim delovanjem povzroča vrtinčenje gorilnih plinov. Pri tem težki delci prahu padajo navzdol in ne uhajajo v dimnik.
Zgorevanje je neprekinjeno nadzorovano in optimalno krmiljeno, za kar skrbi širokopasovna lambda sonda, razvita posebej za ogrevanje na biomaso. Novi keramični vžigalni element z zaznavanjem plamena po udarnem principu sproži zgorevanje znotraj približno treh minut. Pri tem pridobite nizko porabo energije in visoko obratovalno varnost.
Pri novem sistemu za ogrevanje s peleti KWB Easyfire se peleti dovajajo na gorilni krožnik s spodnje strani. Zategadelj ostaja žerjavica popolnoma stabilna in se prah ne vrtinči. V štirih jasno razmejenih zgorevalnih conah peleti zgorijo v celoti.

KWBeasyfire

Povprašaj nas o tem izdelku:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktirajte nas: info@cevos.si(04) 256 53 30

Kontaktstopite v kontakt z nami

 

Kontaktni obrazec

Zakaj se odločiti za Cevos sistemi d.o.o.?

  • celostne rešitve na enem mestu,
  • kakovostna izvedba in spoštovanje dogovorov,
  • zastopstvo priznanih blagovnih znamk,
  • sodobne rešitve po meri,
  • konkurenčne cene,
  • pooblaščeni servis naprav.

Več informacij o nas...

Osebna izkaznica podjetja

Cevos sistemi d.o.o.
Goriče 15,
4204 Golnik


Kako do nas