O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2012. Danes štejemo 6 zaposlenih, ki hitro, kvalitetno in korektno opravijo svoje delo. Podjetje je ustanovil Peter Ahačič, kateri je tudi mojster strojnih instalacij.

Sam začetek podjetništva sega v leto 1969, ko se je v družini pričelo z obrtno dejavnostjo, ki se prenaša iz roda v rod, tako se je leta 1990 ustanovil Cevos Goriče in je uspešno posloval več kot dvajset let, potem pa se je leta 2012 razširilo v Cevos sisteme d.o.o.

V našem podjetju opravljamo storitvene dejavnosti strojnih instalacij. To so ogrevanje, vodovod, plin, solarno ogrevanje, razne tehnološke razvode, montažo večjih sistemov kotlovnic, toplotnih in hladilnih postaj, največji poudarek pa je trenutno na obnovljivih virih energije. Poleg naštetega lahko pri nas naročite tudi klimo napravo, toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode in tudi za ogrevanje hiš. Izvajamo tudi tehnološke sisteme hlajenja kleti in zahtevnih sistemov.

Pohvalimo se lahko z veliko referencami med največjimi pa so sigurno: Dom starostnikov Naklo, Osnovna šola Stražišče, OŠ Goriče, oskrbovana stanovanja Planina Jug Kranj, stanovanjski blok z 58 in 30 stanovanji v Kranju, poslovni objekt 3L in Tehnomat v Kranju,Bencinski servis Koper, apartmajsko naselje Mojstrana, penzion Vodnik Cerklje,..... in veliko individualnih hiš in stanovanj, pizerija Kotnik,čistilna naprave Tabre in CČN Tabre v Kranjski Gori. Še več referenc si lahko ogledtate tukaj...

Dolgo ime: CEVOS SISTEMI,storitve, viri energije d.o.o.
Kratko ime: CEVOS SISTEMI D.O.O.
Naslov: GORIČE 15
Pošta: 4204 GOLNIK
Občina: KRANJ

Matična številka: 6160743000
Davčna številka: SI79883125
Davčni zavezanec: Da
Transakcijski računi:
IBAN SI56 0700 0000 1569 259 (GB d.d., Kranj)

Kontaktirajte nas: info@cevos.si(04) 256 53 30

Kontaktstopite v kontakt z nami

 

Kontaktni obrazec

Zakaj se odločiti za Cevos sistemi d.o.o.?

  • celostne rešitve na enem mestu,
  • kakovostna izvedba in spoštovanje dogovorov,
  • zastopstvo priznanih blagovnih znamk,
  • sodobne rešitve po meri,
  • konkurenčne cene,
  • pooblaščeni servis naprav.

Več informacij o nas...

Osebna izkaznica podjetja

Cevos sistemi d.o.o.
Goriče 15,
4204 Golnik


Kako do nas